Regiocommissie

De regiocommissie bestaat uit de regiovertegenwoordigers van de elf regio's van de NVFL. Zij vergaderen drie keer per jaar onder leiding van het algemeen bestuurslid regiozaken. De regiocommissie is een belangrijke verbinding tussen de leden van de NVFL en het bestuur.

De regiocommissie heeft verschillende functies.

  • Zorgdragen dat de doelstellingen van de NVFL op regionaal niveau geïmplementeerd en gerealiseerd worden.

  • Signaleren wat binnen de regio en de vereniging leeft en dit terugkoppelen naar het bestuur.

  • Onderlinge communicatie tussen de regio’s ondersteunen om zo van elkaar te kunnen leren.

  • Onderwerpen aandragen voor de 4 jaarlijkse regiobijeenkomsten en het opstellen van jaarthema’s.

  • De regiocommissie vormt een belangrijke schakel tussen het bestuur, de leden en de regio’s onderling.

Verdeling van de regio’s op basis van postcode.

Elk nieuw lid van de NVFL krijgt een welkomstpakket opgestuurd met informatie over de NVFL en informatie over de regio waarin zij ingeschreven staat. Het bestuur van jou regio neemt je vanaf dat moment mee in hun mailing en zorgt dat je tijdig een uitnodiging ontvangt voor de vier regiobijeenkomsten die jaarlijks worden georganiseerd met presentaties over belangrijke onderwerpen binnen de oncologie en/of lymfologie. De verdeling op basis van postcode en het eerste aanspreekpunt in de regio zijn te vinden via onderstaande download. Meer informatie over activiteiten in de regio is te vinden op de aparte regio-pagina’s.

Contact

Contact met de regiocommissie kan worden opgenomen via de voorzitter van de regiocommissie Karin Weijer (a.i.), regio@nvfl.nl.

Verdeling regio’s

Onderstaande download geeft een overzicht van de regio's op postcode en eerste aanspreekpunt in desbetreffende regio. Alleen voor leden via Ledeninlog.

Trefwoorden: