Regio 5 Utrecht

Postcodegebied 12, 1401 t/m 1412, 34 - 36, 3701 t/m 3769, 3791, 38, 39

Regio 5 Utrecht:

Als regiobestuur van regio 5, provincie Utrecht, zijn wij de schakel tussen het NVFL bestuur en de leden. Onze taak is het implementeren en realiseren van de doelstellingen van de NVFL in onze regio, signaleren wat er speelt bij de leden en terugkoppelen aan het bestuur, contact onderhouden met de andere regio bestuurders. Daarnaast organiseren we jaarlijks  4 inhoudelijke thema avonden voor de leden in de regio. Hiervoor is er de programmacommissie.

Pauline de Mare, voorzitter regio 5: De NVFL  is al jaren een ontzettend goede en actieve vereniging en het is leuk en inspirerend om daar een bijdrage aan te kunnen leveren. Het leuke van regio voorzitter is, dat je nog dichter bij het vuur zit en de actuele informatie krijgt. Daarnaast komen we drie keer per jaar bij elkaar met iemand van het NVFL bestuur en de andere regiovoorzitters voor vergadering. De thema avonden zijn interessant en worden goed bezocht en zijn altijd weer een mooie gelegenheid om je collega's uit de regio te spreken. Ik kan het iedereen aanraden om de avonden bij te wonen en actief te worden binnen de vereniging om zo samen ons vak naar een hoger plan te brengen.  

Regio bijeenkomsten 2019

 

  • 17 september: De nieuwste ontwikkelingen in hoofd-hals oncologie met de bijbehorende lymfe-, slik-, kauw- en spreek problematiek. door Dr. Caroline Speksnijder
  • 12 november
  • 19 mei (geannuleerd ivm Covid-19)

De regiobijeenkomsten vinden plaats in het UMC UTrecht van 20.00-22.00, Heidelberglaan 100, 3584 CX in Utrecht op de afdeling revalidatie/fysiotherapie.

Contactpersoon

Heb je vragen over de regiobijeenkomsten of andere vragen met betrekking tot de regio neem dan contact op met de regiovertegenwoordiger P...

Alleen voor leden

Voor leden is meer informatie aanwezig. Word lid om dit te kunnen lezen of log in als u al lid bent.

Trefwoorden: