Regio's NVFL

De NVFL kent een regiostructuur ingedeeld op basis van postcode, met in totaal 11 regio's. Iedere regio heeft zijn eigen bestuur dat de schakel is tussen de leden en het bestuur van de NVFL.

Regiobijeenkomsten 2021

De onderwerpen voor 2021 zijn op de laatste regiovertegenwoordigersvergadering bepaald. Op de najaars ALV 2020 is een nieuw plan voor de regio's geintroduceerd aan de leden. Naar aanleiding van de enquete over de regio in 2020 en de analyse van de resultaten is besloten de regiobijeenkomsten anders in te richten.

In 2021 organiseert jouw regiobestuur 2 regiobijeenkomsten, daarnaast wordt er door een symposiumcommissie in Noord-Midden en Zuid een symposium georganiseerd. Als laaste wordt in samenwerking met een externe partij een webinar ontwikkeld.

Onderwerpen 2021

Regiobijeenkomsten (2)

  • (poly)neuropathie
  • Samenwerking in de regio

Symposium

  • Cancer survivorship care, passend bij het Nationaal Actieplan Kanker & Leven. 

Webinar

  •  Leefstijl en zelfmanagement binnen de oncologie en lymfologie

 

Zodra de data vanuit je regio bekend zijn wordt dit weergegeven bij je eigen regio. Voor aanwezigheid op de regiobijeenkomst ontvang je 2 accreditatiepunten voor het CKR register algemeen, oncologie of oedeem.

Aansluiten bij een andere regio?

Het is mogelijk om één of meerdere bijeenkomsten te volgen in een andere regio. Stuur daarvoor een mail naar desbetreffende regiovertegen...

Alleen voor leden

Voor leden is meer informatie aanwezig. Word lid om dit te kunnen lezen of log in als u al lid bent.

Trefwoorden: